Subiecte despre nutritie

Articole pentru cei care doresc să privească alimentația dintr-un alt punct de vedere...

Acidul omega-6: rolul, beneficiile și sursele alimentare

Acidul omega-6: rolul, beneficiile și sursele alimentare Acidul omega-6 este un acizi grași esențial pentru organism, deoarece nu poate fi produs în mod natural, ci trebuie obținut prin alimentație. Acesta este implicat într-o serie de procese fiziologice, cum ar fi...

Raportul de omega-3 – omega-6

Raportul de omega-3 - omega-6 Raportul de omega-3 - omega-6 reprezintă o măsură a cantității de acizi grași omega-3 și omega-6 prezenți în alimentație și în organism. Acești doi acizi grași sunt esențiali pentru sănătatea noastră, dar este important să menținem un...

Sarea și rolul său esențial în organism

Sarea și rolul său esențial în organism Sarea este unul dintre cele mai vechi condimente folosite de oameni, dar are și un rol esențial în organism. Aceasta conține sodiu, un mineral vital pentru menținerea echilibrului hidro-electrolitic și reglarea tensiunii...

Colesterolul – produs din carbohidrați și acizi grași

Colesterolul - produs din carbohidrați și acizi grași Chiar dacă ai putea crede că colesterolul provine doar din alimente bogate în grăsimi, cum ar fi carnea, ouăle sau untul, acesta este, de fapt, produs în mod natural de către organism din carbohidrați și acizi...

Investeste in sanatatea ta

Completeaza formularul pentru evaluarea initiala. In acest fel o sa-ti pot alcatui planul 100% personalizat nevoilor tale.
Translate »