Despre PLANUL OPTIM

DESPRE MINE

POVESTEA MEA.
 MISIUNEA MEA.

MA NUMESC DANIEL HURMUZ

Practic atletism de performanta de 11 ani si am fost component atat al lotului national de atletism cat si al lotului national de bob. Am obtinut numeroase medalii la campionatele nationale si am participat la competitii internationale.


Sunt pasionat de sport si studierea functionarii corpului uman din punct de vedere al nutritiei pentru modelarea corpului. Pasiunea pentru sport a inceput de mic copil. Am practicat diverse sporturi: fotbal, tenis, patinaj, ski, inot, baschet, scrima, judo, karate, kick-boxing, dar pasiunea mea cea mai mare a fost si este atletismul impreuna cu mijloacele sale de pregatire ce includ si halterele.


Dragostea fata de sport si miscare m-a facut sa urmez facultatea de Kinetoterapie din cadrul U.N.E.F.S. Bucuresti si Masteratul de Nutritie si Remodelare Corporala. In cadrul facultatii de Kinetoterapie am fost in primii 20% din anul meu (29/160 total). In momentul de fata imi aprofundez cunostiintele, fiind anul III la Educatie Fizica si Sportiva.


Prin acumularea atat a cunostiintelor practice, teoretice cat si a calificarilor recunoscute obtinute de-a lungul anilor, iti pot realiza atat programe de antrenament si nutritie, care sa te ajute sa iti atingi obiectivul stabilit in cel mai scurt timp cat si sa tratez diferite afectiuni care apartin domeniului kinetoterapeutic.

ANTRENAMENTE DE FORTA

Antrenamentul de forta este benefic atat estetic cat si pentru recapatarea sau imbunatatirea capacitatii functionale si accelerarea metabolismului.

Mobilitatea

Mobilitatea articulara si elasticitatea musculara sunt necesare in activitatile zilnice scazand riscul de accidentarilor.

Slabirea

Slabirea tesutului adipos si acumularea de tesut muscular iti pot imbunatati sanatatea si stima de sine.

DANIEL HURMUZ

ANTRENOR PERSONAL

NUTRITIONIST

KINETOTERAPEUT

INVESTESTE IN SANATATEA TA

Completeaza formularul pentru evaluarea initiala. In acest fel o sa-ti pot alcatui planul 100% personalizat nevoilor tale.

Translate »